ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

078 15 20 25
 

Taalmails


 Taallink

 

 • Taallink
  Taallink is het wekelijkse e-mailmagazine van de Taaltelefoon. Als u zich abonneert, krijgt u elke week de vraag van de week, het woord van de week en de link van de week in uw mailbox.

VRT Taalnet

 

 Taalpost

 

 • Taalpost: www.taalpost.nl
  Taalpost is een e-mailnieuwsbrief die taalliefhebbers wil informeren over de taalactualiteit. Het is een initiatief van het Genootschap Onze Taal. Drie keer per week.

Woordpost

 

 

 • Woordpost: www.woordpost.nl
  Woordpost is een elektronische nieuwsbrief van het Genootschap Onze Taal. U krijgt op dinsdag en donderdag een e-mail waarin een moeilijk woord uit een actueel nieuwsbericht centraal staat. Het Genootschap Onze Taal licht het woord in de context toe en vertelt meer over betekenis, uitspraak en herkomst.

 Neder-L

 

 

 

 

 • Neder-L: www.neder-l.nl
  Neder-L is een gratis elektronisch tijdschrift voor de neerlandistiek. Geeft informatie over taalkunde en literatuur. Betreft vooral Nederland, in mindere mate Vlaanderen. Bevat een evenementenagenda, vacatures, een maandelijks tijdschriftenoverzicht, aankondigingen van nieuwe publicaties, columns, enkele artikelen, interactieve vragen over diverse onderwerpen. Eerder verschenen nummers kunt u via de rubriek Archief raadplegen.

  Klik op de rubriek Over Neder-L voor meer uitleg over een abonnement. U krijgt gemiddeld drie keer per maand een bulletin in uw elektronische brievenbus. Er bestaat ook een blogversie van Neder-L: nederl.blogspot.com.

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 13 februari 2009. Laatst gewijzigd op 20 september 2011