ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

078 15 20 25
 

Andere talen


 Service de la langue française

 

 

  • Service de la langue française: www.languefrancaise.cfwb.be
    Taalsite van de Franse Gemeenschap in België. De Conseil supérieur de la langue française geeft advies over het officiële taalbeleid voor het Frans in België. Taaladvies voor het grote publiek wordt verstrekt door de Service de la langue française. Via een elektronisch formulier onder de knop Aide en ligne in de rubriek Aide linguistique kunt u een vraag over de Franse taal stellen.

 Maison de la Francité

 

  • Maison de la Francité: www.maisondelafrancite.be
    Publieksgerichte vzw die de Franse taal en de 'Francophonie internationale' wil promoten. Per telefoon, e-mail of fax kunt u gratis een taalvraag over het Frans voorleggen aan het Maison de la Francité. U vindt meer informatie onder de kop Services, in de rubriek S.O.S. Langage.

 Wissenmedia

 

 Die Knoop

 

  • Afrikaans: www.dieknoop.co.za
    Zeer uitgebreide verzameling koppelingen naar websites in en over het Afrikaans. Over uiteenlopende onderwerpen: woordeboeke, kuns, resepte, koerante en tydskrifte, politieke partye, sport en speletjies, huwelik en ouerskap.

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 13 februari 2009. Laatst gewijzigd op 4 mei 2011